با برنج سالم و ارگانیک و ادویه اختصاصی
قرمه سبزی یک غذای ملی و شناسنامه دار است، خواستگاه این غذا ایران می باشد...
تاریخچه آن به حدود 5000 سال قبل بازمیگردد و دمای سرو آن هم گرم میباشد.
وعده پیشنهادی نهار و شام بوده و در زمان ماه رمضان در وعده سحری هم مورد استفاده قرار میگیرد.
لازم به ذکر است که اولین شنبه آذر ماه را روز جهانی قورمه سبزی نامیدهاند.
نکات:
برای تسریع در آشپزی شما، بخشی از فرآیند آشپزی مانند سرخ کردن سبزی و نفخ گیری لوبیا توسط فرشکیت انجام شدهاست.
تمامی مواد دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز مواد اولیه طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شدهاست.
برای تهیه تمامی مواد اولیه این غذا نهایت دقت نظر بهکار رفته است.
ادویه اختصاصی ارسال شده برای شما حاصل سالها تحقیق و تجربه تیم فرشکیت است. امیدواریم از آن لذت ببرید.
![]() |
![]() |
120 دقیقه | متوسط |
به مقدار لازم
30 گرم
100 گرم
به مقدار لازم
به مقدار لازم
به مقدار لازم
100 گرم
150 گرم
75 گرم
5 گرم
0
طرز تهیه پلو: برنج را دو بار شسته و سپس در یک قابلمه بریزید. قابلمه را پر از آب ولرم کرده و پس از حل کردن نمک در آن برنج را اضافه کنید. پس از گذشت 1 ساعت و 30 دقیقه، یک قابلمه دیگر آب بر روی اجاق گذاشته تا جوش بیاید. برنج را آبکش کرده و به قابلمه آب جوش، آن را اضافه نمایید. بگذارید بگذارید برنج 8 الی 10 دقیقه بجوشد. شعله را کم کرده و برنج را مجدداً آبکش نمایید و مقداری آب ولرم بر روی آن بریزید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گذاشته و 2 الی 4 قاشق روغن کف قابلمه ریخته و نان ته دیگ را در آن چیده و برنج را رویش بریزید. در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پس از 30 الی 45 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.
لیمو عمانیها را سوراخ کرده و در آب خنک به مدت 30 دقیقه بخیسانید. در این مدت 3 بار آب آنها را عوض کنید تا تلخی لیمو از بین برود. گوشت آماده به طبخ را کمی تفت دهید(به دلیل وجود روغن در بسته گوشت آماده به طبخ نیازی به افزودن روغن در زمان تفت نیست). سپس 3 لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده، در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
بعد از نیمپز شدن گوشت، لوبیا قرمز آماده به طبخ و سبزی خورشی سرخ شده را به خورش افزوده و در ادامه لیمو عمانیها و مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید. سپس ادویه اختصاصی فرش کیت را به آن بیافزایید.
(استفاده از آب داغ برای طبخ هرچه بهتره خورش تاکید میشود و افزودن چند مرحله ای آب به خورش باعث بهتر جا افتادن آن میشود.)
بعد از گذشت 1ساعت و نیم خورش قورمه سبزی شما در حال جا افتادن است. حال نوبت به اضافه کردن نمک دریا است. (اضافه کردن نمک در زمان زودتر از این مرحله باعث بالابردن زمان پخت و سفت شدن مواد غذایی بخصوص گوشت میشود) سپس با شعله ملایم، حدود یک ساعت دیگر صبر کنید تا مزهها به خورد هم بروند.
از زعفران دمکرده برای برنج زعفرانی و تزئین غذا استفاده نمایید. چلوخورش قورمه سبزی با دست پخت شما آمادهاست. نوش جان!