چلو جوجه کباب مخصوص (مواد رو‌به‌طبخ)

با زعفران سالم و ارگانیک و روغن زیتون بکر

توضیحات

جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی شناسنامه دار و از رده کباب‌های سنتی ایران است.

 جوجه کباب از خوراک‌های بسیار محبوب نزد ایرانی‌ها است. لازم به ذکر است که کشور هایی مانند مراکش و لبنان جوجه کباب هایی خاص و بسیار پر طرفدار دارند.

 

نکات:

این غذا طبعی سرد و هضمی متوسط دارد.

این غذا در وعده های نهار و شام به صورت خوراک و چلویی استفاده میشد.

تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شده‌است.

برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر به‌کار رفته است.

برای اصلاح طبع این غذا با آن از ترشی انبه ، ترشی سیر و یا شربت عسل و لیمو میتوانید میل کنید.

 

اطلاعات مورد نیاز
180 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

کره
کره

10 گرم

گوجه
گوجه

100 گرم

روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی

30 گرم

سس طعم دهنده
سس طعم دهنده
سس مایونز، سس خردل، فلفل دلمه سبز، لیموترش، نمک دریا

150 گرم

سینه مرغ طعم‌دار
سینه مرغ طعم‌دار
سینه مرغ، زعفران، پیاز، روغن زیتون بکر، ادویه اختصاصی FreshKit، سس سویا

250 گرم

نان لواش
نان لواش

به مقدار لازم

نمک برنج
نمک برنج

50 گرم

برنج ارگانیک
برنج ارگانیک

150 گرم

زعفران دم کرده
زعفران دم کرده

0

...
مرحله اول

برنج را دو بار شسته و سپس در یک قابلمه بریزید. قابلمه را پر از آب ولرم کرده و پس از حل کردن نمک در آن برنج را اضافه کنید. پس از گذشت 1 ساعت و 30 دقیقه، یک قابلمه دیگر آب بر روی اجاق گذاشته تا جوش بیاید. همزمان برنج را آبکش کرده و سپس به قابلمه آب جوش اضافه نمایید. بگذارید برنج 8 الی 10 دقیقه بجوشد. شعله را کم کرده و برنج را مجدداً آبکش کنید. و مقداری آب ولرم بر روی آن بریزید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گذاشته و 2 الی 4 قاشق روغن کف قابلمه ریخته و نان ته دیگ را در آن چیده و برنج را رویش بریزید. در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پس از 30 الی 45 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.

...
مرحله دوم

سس طعم دهنده مخصوص جوجه کباب را به سینه مرغ طعم دار اضافه کرده و مخلوط کنید و در یک ظرف ریخته درب آن را پوشانده و حداقل 2 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.

 

...
مرحله سوم

پس از طعم‌‌دار شدن مواد، تکه‌های جوجه را به سیخ بکشید.  بر روی جوجه های به سیخ کشیده شده با چاقو به آرامی ضربه زده و آنها را کمی ساطوری کنید تا به حالت قالبی درآمده  و به خوشپخت شدن جوجه کباب ها کمک کند. سپس گوجه‌ها را سالم سیخ زده و برای بهتر پخته شدن، روی آنها را با چاقو شیار کوچک بزنید و همراه با جوجه‌ها کباب کنید. برای کباب کردن جوجه ها باید از حرارت ملایم استفاده کرد تا جوجه کبابی آبدار، خوش رنگ و با کیفیت داشته باشید.

از زعفران دم کرده برای برنج زعفرانی و تزئین غذا استفاده کنید. چلو جوجه کباب مخصوص با دست‌پخت شما آماده‌است. نوش جان!

 

دیگران سفارش داده‌اند