با زعفران سالم و ارگانیک و روغن زیتون بکر
جوجهکباب یکی از خوراکهای اصیل ایرانی شناسنامه دار و از رده کبابهای سنتی ایران است.
جوجه کباب از خوراکهای بسیار محبوب نزد ایرانیها است. لازم به ذکر است که کشور هایی مانند مراکش و لبنان جوجه کباب هایی خاص و بسیار پر طرفدار دارند.
نکات:
این غذا طبعی سرد و هضمی متوسط دارد.
این غذا در وعده های نهار و شام به صورت خوراک و چلویی استفاده میشد.
تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شدهاست.
برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر بهکار رفته است.
برای اصلاح طبع این غذا با آن از ترشی انبه ، ترشی سیر و یا شربت عسل و لیمو میتوانید میل کنید.
![]() |
![]() |
180 دقیقه | آسان |
10 گرم
100 گرم
30 گرم
150 گرم
250 گرم
به مقدار لازم
50 گرم
150 گرم
0
برنج را دو بار شسته و سپس در یک قابلمه بریزید. قابلمه را پر از آب ولرم کرده و پس از حل کردن نمک در آن برنج را اضافه کنید. پس از گذشت 1 ساعت و 30 دقیقه، یک قابلمه دیگر آب بر روی اجاق گذاشته تا جوش بیاید. همزمان برنج را آبکش کرده و سپس به قابلمه آب جوش اضافه نمایید. بگذارید برنج 8 الی 10 دقیقه بجوشد. شعله را کم کرده و برنج را مجدداً آبکش کنید. و مقداری آب ولرم بر روی آن بریزید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گذاشته و 2 الی 4 قاشق روغن کف قابلمه ریخته و نان ته دیگ را در آن چیده و برنج را رویش بریزید. در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پس از 30 الی 45 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.
سس طعم دهنده مخصوص جوجه کباب را به سینه مرغ طعم دار اضافه کرده و مخلوط کنید و در یک ظرف ریخته درب آن را پوشانده و حداقل 2 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
پس از طعمدار شدن مواد، تکههای جوجه را به سیخ بکشید. بر روی جوجه های به سیخ کشیده شده با چاقو به آرامی ضربه زده و آنها را کمی ساطوری کنید تا به حالت قالبی درآمده و به خوشپخت شدن جوجه کباب ها کمک کند. سپس گوجهها را سالم سیخ زده و برای بهتر پخته شدن، روی آنها را با چاقو شیار کوچک بزنید و همراه با جوجهها کباب کنید. برای کباب کردن جوجه ها باید از حرارت ملایم استفاده کرد تا جوجه کبابی آبدار، خوش رنگ و با کیفیت داشته باشید.
از زعفران دم کرده برای برنج زعفرانی و تزئین غذا استفاده کنید. چلو جوجه کباب مخصوص با دستپخت شما آمادهاست. نوش جان!