استامبولی پلو با گوشت و مرغ (رو‌به‌طبخ)

با گوشت ماهیچه و زعفران سالم و ارگانیک

توضیحات

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که محبوبیت زیادی بین ایرانیان دارد. این غذای خوشمزه با مواد و روش های مختلفی طبخ می شود. این غذا را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ به سلیقه خود تهیه کنید.

 

برای کنار غذا آبلیمو یا آب نارنج ، ترشیجات وغیره را شما تعیین می کنید پس آن را بر اساس ذائقه خود انتخاب کنید.

برای داشتن ته دیگ برشته از شعله پخش کن استفاده کنید و زمان بیشتری را بدهید تا همه جای ته دیگ سرخ شود.

تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شده‌است.

برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر به‌کار رفته است.

 استفاده از گوجه در استانبولی با مرغ و گوشت به این صورت توصیه می شود که پوست آن را بگیرید و ریز خرد کنید و سپس در غذا استفاده کنید.اما ترکیب رب و گوجه طعم و رنگ بهتری به غذا خواهد داد. استانبولی با مرغ و گوشت را می توانید به صورت چلویی و دمپخت نیز درست کنید.

 

اطلاعات مورد نیاز
140 دقیقه متوسط
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی

60 گرم

سس ذرت و هویج
سس ذرت و هویج
رب گوجه و ذرت، هویج زعفرانی، نمک دریا، روغن زیتون

80 گرم

گوشت و مرغ طعم‌دار
گوشت و مرغ طعم‌دار
سینه مرغ، ماهیچه گوساله، نمک دریا، زردچوبه، پیاز، روغن سرخ کردنی، فلفل سیاه

100 گرم

نان لواش
نان لواش

به مقدار لازم

سیب زمینی
سیب زمینی

100 گرم

ادویه اختصاصی فرش کیت
ادویه اختصاصی فرش کیت

به مقدار لازم

نمک برنج
نمک برنج

50 گرم

برنج ارگانیک
برنج ارگانیک

150 گرم

رب گوجه خانگی
رب گوجه خانگی

40 گرم

زعفران دم کرده
زعفران دم کرده

به مقدار لازم

...
مرحله اول

برنج را دو بار شسته و سپس در یک قابلمه بریزید. قابلمه را پر از آب ولرم کرده و پس از حل کردن نمک در آن برنج را اضافه کنید. پس از گذشت 1 ساعت و 30 دقیقه، یک قابلمه دیگر آب بر روی اجاق گذاشته تا جوش بیاید. همزمان برنج را آبکش کرده و سپس به قابلمه آب جوش اضافه نمایید. بگذارید برنج 7 الی 8 دقیقه بجوشد. شعله را کم کرده و برنج را مجدداً آبکش کنید. و مقداری آب ولرم بر روی آن بریزید. سپس برنج آبکش شده را کنار بگذارید.

سیب زمینی را شسته، پوست بگیرید و نگینی خورد کرده و در آب خنک کنار بگذارید.

 

...
مرحله دوم

سس ذرت و هویج  و رب گوجه خانگی را به گوشت و مرغ طعم‌دار اضافه کرده بر روی اجاق به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

 

 

...
مرحله سوم

ادویه اختصاصی فرش کیت را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگش تغییر کرده و خوش‌رنگ شود.

 

...
مرحله چهارم

یک قابلمه بر روی اجاق گذاشته و کف آن 2 قاشق روغن سرخ کردنی ریخته و شعله را روشن کرده تا گرم شود. نان لواش ته دیگ را در قابلمه پهن کنید. نیمی از برنج را در قابلمه بریزید سپس مواد استامبولی پلو را ریخته و باقی برنج را روی آن اضافه کنید در انتها زعفران دم کرده را بر روی آن پخش کنید. درب قابلمه را به خوبی بپوشانید و به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت ملایم غذا را بر روی دم بگذارید.

 

...
مرحله پنجم

تا زمان دم کشیدن غذا سیب زمینی نگینی خورد  شده را سرخ کنید. پس از دم کشیدن برنج شعله را خاموش کرده و مواد را آرام مخلوط کرده تا یک دست شود. به‌هنگام سرو غذا سیب زمینی را روی آن بریزید. 

غذای خوشمزه استامبولی پلو گوشت و مرغ با دست‌پخت شما آماده‌است. نوش جان!

 

دیگران سفارش داده‌اند