با گوشت ماهیچه و زعفران سالم و ارگانیک
استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که محبوبیت زیادی بین ایرانیان دارد. این غذای خوشمزه با مواد و روش های مختلفی طبخ می شود. این غذا را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ به سلیقه خود تهیه کنید.
برای کنار غذا آبلیمو یا آب نارنج ، ترشیجات وغیره را شما تعیین می کنید پس آن را بر اساس ذائقه خود انتخاب کنید.
برای داشتن ته دیگ برشته از شعله پخش کن استفاده کنید و زمان بیشتری را بدهید تا همه جای ته دیگ سرخ شود.
تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شدهاست.
برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر بهکار رفته است.
استفاده از گوجه در استانبولی با مرغ و گوشت به این صورت توصیه می شود که پوست آن را بگیرید و ریز خرد کنید و سپس در غذا استفاده کنید.اما ترکیب رب و گوجه طعم و رنگ بهتری به غذا خواهد داد. استانبولی با مرغ و گوشت را می توانید به صورت چلویی و دمپخت نیز درست کنید.
![]() |
![]() |
140 دقیقه | متوسط |
60 گرم
80 گرم
100 گرم
به مقدار لازم
100 گرم
به مقدار لازم
50 گرم
150 گرم
40 گرم
به مقدار لازم
برنج را دو بار شسته و سپس در یک قابلمه بریزید. قابلمه را پر از آب ولرم کرده و پس از حل کردن نمک در آن برنج را اضافه کنید. پس از گذشت 1 ساعت و 30 دقیقه، یک قابلمه دیگر آب بر روی اجاق گذاشته تا جوش بیاید. همزمان برنج را آبکش کرده و سپس به قابلمه آب جوش اضافه نمایید. بگذارید برنج 7 الی 8 دقیقه بجوشد. شعله را کم کرده و برنج را مجدداً آبکش کنید. و مقداری آب ولرم بر روی آن بریزید. سپس برنج آبکش شده را کنار بگذارید.
سیب زمینی را شسته، پوست بگیرید و نگینی خورد کرده و در آب خنک کنار بگذارید.
سس ذرت و هویج و رب گوجه خانگی را به گوشت و مرغ طعمدار اضافه کرده بر روی اجاق به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
ادویه اختصاصی فرش کیت را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگش تغییر کرده و خوشرنگ شود.
یک قابلمه بر روی اجاق گذاشته و کف آن 2 قاشق روغن سرخ کردنی ریخته و شعله را روشن کرده تا گرم شود. نان لواش ته دیگ را در قابلمه پهن کنید. نیمی از برنج را در قابلمه بریزید سپس مواد استامبولی پلو را ریخته و باقی برنج را روی آن اضافه کنید در انتها زعفران دم کرده را بر روی آن پخش کنید. درب قابلمه را به خوبی بپوشانید و به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت ملایم غذا را بر روی دم بگذارید.
تا زمان دم کشیدن غذا سیب زمینی نگینی خورد شده را سرخ کنید. پس از دم کشیدن برنج شعله را خاموش کرده و مواد را آرام مخلوط کرده تا یک دست شود. بههنگام سرو غذا سیب زمینی را روی آن بریزید.
غذای خوشمزه استامبولی پلو گوشت و مرغ با دستپخت شما آمادهاست. نوش جان!