خوراک کشک بادمجان (مواد رو‌به‌طبخ)

با زعفران سالم و ارگانیک و روغن زیتون بکر

توضیحات

در بسیاری از غذاهای ایرانی ازبادمجان استفاده می‌شود، کشک هم محصول اصیل و صد در صد ایرانی است که طعمی خاص همراه با کمی شوری و ترشی به غذا می‌دهد. بادمجان به روش‌های مختلف در غذاها استفاده می‌شود، می‌توانید آن را به صورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار ببرید. برای تهیه کشک بادمجان، این غذای خوش طعم و ساده از هر دو نوع روش گفته شده می‌توان استفاده کرد. در روش سنتی از بادمجان کبابی استفاده می‌شود و می‌توان گفت که این روش رژیمی‌ و کم کالری‌تر خواهد بود اما بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی و برای پذیرایی مناسب‌تر است. این غذای اصیل و خوشمزه را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا برای رنگارنگ‌تر کردن سفره افطاری‌تان نیز درست کنید و از آن لذت ببرید پس در ادامه طرز تهیه و چند فن خوشمزه‌تر شدن کشک بادمجان را بخوانید.

 

نکات:

طبع این غذا سرد می‌باشد و پیشنهاد می‌شود از ترشی سیر در کنار غذا استفاده کنید.

در مرحله آخر طبخ، زمان کافی  برای جا افتادن به غذا بدهید.

 

اطلاعات مورد نیاز
0 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

ادویه اختصاصی فرش‌کیت
ادویه اختصاصی فرش‌کیت

به مقدار لازم

بادمجان سرخ شده
بادمجان سرخ شده
بادمجان قلمی، روغن سرخ‌کردنی، نمک دریا

200 گرم

پیاز داغ
پیاز داغ
پیاز، روغن سرخ‌کردنی، سیر

50 گرم

زردچوبه
زردچوبه

به مقدار لازم

زعفران دم کرده
زعفران دم کرده

0

کشک مایع
کشک مایع

25 گرم

گردو
گردو

20 گرم

نان لواش
نان لواش

2 عدد

نعنا داغ
نعنا داغ
نعنا خشک، روغن زیتون بکر

5 گرم

نمک دریا
نمک دریا

0 گرم

سیر داغ
سیر داغ

10

...
مرحله اول

بادمجان های سرخ شده را با چاقو خوب ساطوری کنید.

...
مرحله دوم

پیاز داغ و سیر داغ را در ماهیتابه ریخته و با هم 1 دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه  و در صورت نیاز نمک دریا را به آن اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید. در انتها بادمجان کوبیده شده را به تابه اضافه کرده و مخلوط آن را تفت دهید.

...
مرحله سوم

مغز گردو را خورد کرده و با زعفران دم کرده، پیاز داغ و کشک مایع به مواد داخل ‌تابه اضافه کرده. به مدت 10 الی 15 دقیقه تفت دهید تا کامل مواد با هم مخلوط شوند. مقدار کمی از مغزگردو و نعناع داغ و کشک مایع را برای تزیین غذا نگه دارید.

...
مرحله چهارم

در این مرحله می‌توانید با باقیمانده مغزگردو، نعنا داغ و کشک مایع  غذا را تزیین نمایید.

کشک بادمجان با دستپخت شما آماده است. نوش جان!

 

دیگران سفارش داده‌اند