خوراک پوره سیب‌زمینی با گوشت

با گوشت مغز ران گوساله و خامه محلی

توضیحات

پوره سیب‌زمینی غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود.

دستور پخت این غذا تا قبل از سال ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی از هانا گلس دیده شد.

 

نکات:

تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شده‌است.

برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر به‌کار رفته است.

 

 

اطلاعات مورد نیاز
45 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

سیب زمینی
سیب زمینی

250 گرم

فلفل سفید
فلفل سفید

به مقدار لازم

نان لواش
نان لواش

2 عدد

گوشت طعم‌دار
گوشت طعم‌دار
گوشت مغز ران گوساله،عصاره گوشت

100 گرم

ادویه اختصاصی فرش کیت
ادویه اختصاصی فرش کیت

به مقدار لازم

شیر پر چرب
شیر پر چرب

30 گرم

پیاز داغ
پیاز داغ

20 گرم

خامه
خامه

40 گرم

کره
کره

15 گرم

نمک دریا
نمک دریا

1 گرم

نمک ایتالیایی
نمک ایتالیایی

به مقدار لازم

گارنیش (سیاه دانه و کنجد سفید)
گارنیش (سیاه دانه و کنجد سفید)

به مقدار لازم

...
مرحله اول

ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و با چنگال آنها را به صورت ضربه ای سوراخ کنید. بعد در یک قابلمه بر روی حرارت بگذارید و بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید تا سیب زمینی ها آب پز شوند. این فرآیند 25 الی 35 دقیقه زمان نیاز دارد.

 

 

...
مرحله دوم

بعد از اینکه سیب زمینی ها پختند آنها را پوست بگیرید و با پیاز داغ، کره، خامه، فلفل سفید، نمک ایتالیایی، ادویه اختصاصی فرش کیت و نمک دریا  مخلوط کرده و  با گوشت کوب برقی یا دستی کاملا بکوبید و له کنید.

 

...
مرحله سوم

سپس شیر را در دو مرحله به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

...
مرحله چهارم

سپس گوشت طعم‌دار شده را به مواد اضافه کرده و با قاشق یا دست هم بزنید.

...
مرحله پنجم

پوره آماده شده را به صورت گرم در ظرف مورد نظرتان سرو کنید، کنجد و سیاه دانه را به صورت تزئینی بر روی آن بریزید.

خوراک پوره سیب زمینی با گوشت حاصل دست پخت شما آماده است نوش جان!

دیگران سفارش داده‌اند