خوراک پوره سیب‌زمینی با گوشت (رو‌به‌طبخ)

با گوشت مغز ران گوساله و خامه محلی

توضیحات

پوره سیب‌زمینی غذایی است که از پوره کردن سیب‌زمینی پخته شده درست می‌شود.

دستور پخت این غذا تا قبل از سال ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی از هانا گلس دیده شد.

 

نکات:

تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شده‌است.

برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر به‌کار رفته است.

 

 

اطلاعات مورد نیاز
45 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

سس خامه
سس خامه
خامه، کره

40 گرم

سیب زمینی
سیب زمینی

250 گرم

فلفل سفید
فلفل سفید

به مقدار لازم

گارنیش
گارنیش
سیاه‌دانه، کنجد

10 گرم

نان لواش
نان لواش

2 عدد

گوشت طعم‌دار
گوشت طعم‌دار
گوشت مغز ران گوساله، پیاز،روغن سرخ‌کردنی، عصاره گوشت، نمک ایتالیایی، ادویه اختصاصی

30 گرم

ادویه اختصاصی فرش کیت
ادویه اختصاصی فرش کیت

به مقدار لازم

شیر پر چرب
شیر پر چرب

30 گرم

...
مرحله اول

ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و با چنگال آنها را به صورت ضربه ای سوراخ کنید. بعد در یک قابلمه بر روی حرارت بگذارید و بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید تا سیب زمینی ها آب پز شوند. این فرآیند 25 الی 35 دقیقه زمان نیاز دارد.

 

 

...
مرحله دوم

پس از پخت سیب‌زمینی‌ها، پوستشان را گرفته و سس خامه ، ادویه اختصاصی فرش کیت و نمک دریا را به آن اضافه کرده و با گوشت‌کوب برقی یا دستی کاملاً بکوبید و له کنید.

 

 

...
مرحله سوم

سپس شیر را در دو مرحله به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

...
مرحله چهارم

سپس گوشت طعم‌دار شده را به مواد اضافه کرده و با قاشق یا دست هم بزنید.

...
مرحله پنجم

پوره آماده شده را به صورت گرم در ظرف مورد نظرتان سرو کنید، کنجد و سیاه دانه را به صورت تزئینی بر روی آن بریزید.

خوراک پوره سیب زمینی با گوشت حاصل دست پخت شما آماده است نوش جان!

دیگران سفارش داده‌اند