پنینی مرغ (مواد رو‌به‌طبخ)

با سبزیجات تازه و سس اختصاصی

توضیحات

پانینی یا پَنینی به انگلیسی: Panini  به معنی نان کوچک، نان غلتکی یا پانینو به معنی نان رول شده یک ساندویچ درست شده با نان ایتالیایی است که معمولاً به صورت برشته یا تُست شده و به شکل گرم، سرو می‌شود.

در بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان، پانینی محدود به نان خاصی نیست و با نانهای مختلفی تهیه می‌شود. برخی از نمونه نان‌هایی که معمولاً برای تهیه آن استفاده می‌شود عبارت‌اند از نان باگت، سیاباتا ، فوکاسیا و میچتا .

برای تهیه این ساندویچ، نان به صورت افقی برش داده شده و با مواد حاضری مانند پنیر، ژامبون، مرغ ، سالامی یا سایر مواد غذایی پر می‌شود. بعد از تکمیل مواد داخل نان، ساندویچ فشرده شده و برشته می‌شود و بعد از آن سرو می‌شود.

 

توجه:

داخل پنینی بسته به ذائقه خود میتوانید از کالباس و پنیر ورقه‌ای موزارلا یا گودا و… استفاده کنید.

سس اختصاصی فرش‌کیت به همراه این غذا برای تجربه‌ای جدید و به یاد ماندنی خدمت شما ارسال می‌شود.

سالاد کاهو و نوشیدنی های گاز دار یک انتخاب مناسب برای همراهی این غذاست.

تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شده‌است.

برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر به‌کار رفته است.

اطلاعات مورد نیاز
20 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

پنیر پیتزا
پنیر پیتزا

30 گرم

سینه مرغ طعم‌دار
سینه مرغ طعم‌دار
سینه مرغ، روغن زیتون بکر، سس سویا، ادویه اختصاصی FreshKit، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک دریا

210 گرم

نان باگت
نان باگت

1 عدد

سس پستو (فرش کیت)
سس پستو (فرش کیت)

10 گرم

سس چیلی (فرش کیت)
سس چیلی (فرش کیت)

10 گرم

سس قارچ پنینی
سس قارچ پنینی

90 گرم

...
مرحله اول

سینه مرغ طمع دار شده را داخل تابه ریخته و با حرارت کم به مدت 5 دقیقه تفت دهید. 
نکته: چون سینه مرغ از قبل با روغن زیتون بکر طمع دار شده احتیاجی به اضافه کردن روغن نیست.
 

...
مرحله دوم

نان باگت را به اندازه دلخواه برش بزنید و آن را از وسط باز کرده و به ترتیب تیکه‌های مرغ، سس قارچ پنینی و پنیر پیتزا را  وسط آن بگذارید. در انتها ساندویچ را ببندید.

 

 

...
مرحله سوم

دستگاه ساندویچ‌ساز یا پنی میکر را روشن کنید تا داغ شود و پنینی را درون آن قرار داده و درب آن را به مدت 3 دقیقه ببندید. دمای سرو این غذا کاملاً داغ می‌باشد.

(در صورت نداشتن دستگاه می‌توانید پنینی ها را در کف یک تابه گذاشته  و یک کاسه یا وسیله ای بعنوان وزنه بر روی آن ها قرار داده تا فشرده شود و به تابه بچسبد.  با حرارت ملایم پس از گذشت 3 الی 4 دقیقه پنینی ها را بر گردانده واین عمل را دوباره تکرار کنید حتی می‌توانید به جای قرار دادن وزنه بر روی پنینی ها از کفگیر استفاده کنید و آنها را به کف تابه بفشارید).

پنینی جذاب با دست‌پخت شما آماده ‌است. همراه با سس اختصاصی فرش‌کیت نوش جان کنید. نوش جان!

دیگران سفارش داده‌اند