با سبزیجات تازه و سس اختصاصی
پانینی یا پَنینی به انگلیسی: Panini به معنی نان کوچک، نان غلتکی یا پانینو به معنی نان رول شده یک ساندویچ درست شده با نان ایتالیایی است که معمولاً به صورت برشته یا تُست شده و به شکل گرم، سرو میشود.
در بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان، پانینی محدود به نان خاصی نیست و با نانهای مختلفی تهیه میشود. برخی از نمونه نانهایی که معمولاً برای تهیه آن استفاده میشود عبارتاند از نان باگت، سیاباتا ، فوکاسیا و میچتا .
برای تهیه این ساندویچ، نان به صورت افقی برش داده شده و با مواد حاضری مانند پنیر، ژامبون، مرغ ، سالامی یا سایر مواد غذایی پر میشود. بعد از تکمیل مواد داخل نان، ساندویچ فشرده شده و برشته میشود و بعد از آن سرو میشود.
داخل پنینی بسته به ذائقه خود میتوانید از کالباس و پنیر ورقهای موزارلا یا گودا و… استفاده کنید.
سس اختصاصی فرشکیت به همراه این غذا برای تجربهای جدید و به یاد ماندنی خدمت شما ارسال میشود.
سالاد کاهو و نوشیدنی های گاز دار یک انتخاب مناسب برای همراهی این غذاست.
تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شدهاست.
برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر بهکار رفته است.
![]() |
![]() |
20 دقیقه | آسان |
30 گرم
210 گرم
1 عدد
10 گرم
10 گرم
90 گرم
نان باگت را به اندازه دلخواه برش بزنید و آن را از وسط باز کرده و به ترتیب تیکههای مرغ، سس قارچ پنینی و پنیر پیتزا را وسط آن بگذارید. در انتها ساندویچ را ببندید.
دستگاه ساندویچساز یا پنی میکر را روشن کنید تا داغ شود و پنینی را درون آن قرار داده و درب آن را به مدت 3 دقیقه ببندید. دمای سرو این غذا کاملاً داغ میباشد.
(در صورت نداشتن دستگاه میتوانید پنینی ها را در کف یک تابه گذاشته و یک کاسه یا وسیله ای بعنوان وزنه بر روی آن ها قرار داده تا فشرده شود و به تابه بچسبد. با حرارت ملایم پس از گذشت 3 الی 4 دقیقه پنینی ها را بر گردانده واین عمل را دوباره تکرار کنید حتی میتوانید به جای قرار دادن وزنه بر روی پنینی ها از کفگیر استفاده کنید و آنها را به کف تابه بفشارید).
پنینی جذاب با دستپخت شما آماده است. همراه با سس اختصاصی فرشکیت نوش جان کنید. نوش جان!