با گوشت مغز ران گوساله و سس اختصاصی
این غذا در دسته غذاهای کوفته ای میباشد و بر گرفته از فرهنگ غذایی ایران و کوفته های ایرانی می باشد.
طبع این غذا سرد می باشد.
تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شدهاست.
برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر بهکار رفته است.
وقتی که تمام توپهای برنجی را سرخ کردید باید بین آنها فاصله دهید تا حرارت و بخار آنها باعث خمیر شد نشان نشود.
![]() |
![]() |
120 دقیقه | متوسط |
50 گرم
100 گرم
30 گرم
2 عدد
100 گرم
50 گرم
10
10 گرم
10 گرم
برنج را دو بار شسته و سپس در یک قابلمه بریزید. قابلمه را پر از آب ولرم کرده و پس از حل کردن نمک در آن برنج را اضافه کنید. پس از گذشت 1 ساعت و 30 دقیقه، یک قابلمه دیگر آب بر روی اجاق گذاشته تا جوش بیاید. همزمان برنج را آبکش کرده و سپس به قابلمه آب جوش اضافه نمایید. بگذارید برنج 8 الی 10 دقیقه بجوشد. برای این غذا احتیاجی به دم گذاشتن برنج نیست و بعد آبکش کردن برنج را کنار بگذارید.
بعد از خنک شدن برنج آن را با آرد و نصف تخممرغ ها خوب مخلوط كرده و سپس از مواد بدست آمده یک مقدار را برداشته و به حالت توپی شکل دربیاورید.
گوشت طعمدار و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید. تا مواد همانند تصویر کاملاً یکدست شود.
باقی تخممرغها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا زرده و سفید آن به خوبی مخلوط شود.
در وسط برنج های توپی شکل با انگشت یک حفره ایجاد کرده و داخل آن را با مایه گوشتی پر کنید. سپس در تخممرغِ هم زده بغلطانید. انتها در آرد سوخاری پانکو زده، طوری که تمام دور تا دور آن به آرد سوخاری آغشته شود.
روغن سرخکردنی را در تابه ریخته و بر روی اجاق با حرارتی متوسط بگذارید تا داغ شود. توپهای سوخاری را در آن به حالتی که در روغن غوطه ور باشند سرخ کنید.
کوفته سوبلی خوشمزه با دستپخت شما آماده میل کردن است. بههمراه کوفتهها، از سس اختصاصی فرشکیت لذت ببرید. نوش جان!