اسکندر کباب

با گوشت فیله، پول بیبر و سس سویا

توضیحات

اسکندر کباب یکی از شناخته شده‌ترین خوراکی‌های ترکیه است. این غذا، نام خود را از مخترعش، اسکندر افندی (استاد اسکندر)، که در اواخر قرن نوزدهم در امپراتوری عثمانی، در برسا زندگی می‌کرد، گرفته‌است.

این غذا از کباب ترکی تهیه شده از گوشت گوسفند نان برشته شده با سس گوجه فرنگی تند بر روی تکه‌های نان پیتا تهیه شده و با کره آب شده گوسفندی و ماست آماده می‌شود. سس گوجه فرنگی و کره آب شده معمولاً بر روی غذا ریخته می‌شوند.

 

توجه:

تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شده‌است.

برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر به‌کار رفته است.

به علت هضم سنگین این غذا پیشنهاد می‌شود در وعده نهار میل کنید.

 

اطلاعات مورد نیاز
45 دقیقه متوسط
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

گوجه و رب گوجه
گوجه و رب گوجه

50 گرم

گوشت فیله گوساله طعم‌دار
گوشت فیله گوساله طعم‌دار
گوشت فیله گوساله، روغن زیتون بکر، پیاز، ادویه اختصاصی فرش‌کیت، پول بیبر، نمک دری

275 گرم

نان پیتا
نان پیتا

2 عدد

ماست پرچرب
ماست پرچرب

100 گرم

...
مرحله اول

گوشت فیله طعم دار را درون تابه ریخته و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. گوشت‌ها آغشته به روغن زیتون بکر می‌باشند لذا احتیاجی به افزودن روغن نیست.

 

...
مرحله دوم

دو طرف گوشت که تفت خورد نیمی از سس گوجه را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس باقی سس گوجه را دوباره اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید. با حرارت پایین به مدت 10 دقیقه برای بهتر جا افتادن گوشت فیله و سس به آن زمان دهید.

 

...
مرحله سوم

نان پیتا یا بربری را برش داده و در ظرف سرو بگذارید. اسکندر کباب را از تابه بیرون آورده و در ظرف بریزید.
اسکندر کباب با دست‌پخت شما آماده است. به‌همراه ماست میل کنید. نوش جان!

دیگران سفارش داده‌اند