با گوشت فیله، پول بیبر و سس سویا
اسکندر کباب یکی از شناخته شدهترین خوراکیهای ترکیه است. این غذا، نام خود را از مخترعش، اسکندر افندی (استاد اسکندر)، که در اواخر قرن نوزدهم در امپراتوری عثمانی، در برسا زندگی میکرد، گرفتهاست.
این غذا از کباب ترکی تهیه شده از گوشت گوسفند نان برشته شده با سس گوجه فرنگی تند بر روی تکههای نان پیتا تهیه شده و با کره آب شده گوسفندی و ماست آماده میشود. سس گوجه فرنگی و کره آب شده معمولاً بر روی غذا ریخته میشوند.
تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شدهاست.
برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر بهکار رفته است.
به علت هضم سنگین این غذا پیشنهاد میشود در وعده نهار میل کنید.
![]() |
![]() |
45 دقیقه | متوسط |
50 گرم
275 گرم
2 عدد
100 گرم
گوشت فیله طعم دار را درون تابه ریخته و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. گوشتها آغشته به روغن زیتون بکر میباشند لذا احتیاجی به افزودن روغن نیست.
دو طرف گوشت که تفت خورد نیمی از سس گوجه را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس باقی سس گوجه را دوباره اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید. با حرارت پایین به مدت 10 دقیقه برای بهتر جا افتادن گوشت فیله و سس به آن زمان دهید.