با گوشت مغز ران گوساله و خمیر یوفکا
بورک گوشت یکی از غذاها یا پیش غذاهای معروف کشور ترکیه که در میان ایرانیان نیز طرفداران زیادی دارد.این غذا علاوه بر خوشمزگی با طبع و ذائقه ایرانیان جور در میآید.
تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شدهاست.
برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر بهکار رفته است.
زمان زیادی برای سرخ کردن این غذا صرف نکنید وگرنه خمیر آن خشک و شکننده میشود.
استفاده از ماست در کنار غذا بسیار لذتبخش است.
![]() |
![]() |
30 دقیقه | متوسط |
30 گرم
2 عدد
3 عدد
60 گرم
3 گرم
180 گرم
20 گرم
برای درستکردن سس شیر، باید 2 قاشق روغن را با شیر و یک تخممرغ در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید.
زرده تخممرغ باقیمانده را از سفیده جدا کرده و آن را در یک ظرف ریخته و مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
ورقههای خمیر یوفکا را روی تخته یا میز کار پهن کنید و با کمک یک فرچه سطح آن را به سس شیر و تخم مرغ آغشته کنید.
مخلوطی از مایه گوشت و پنیر موزارلا را روی خمیر یوفکا بریزید. انتهای خمیر یوفکا را توسط یک فرچه به زرده تخممرغ آغشته کرده و بورک را کامل رول کنید و کنارههای آن را توسط انگشت بخوبی بفشارید تا دو سر آن بسته شود.
روی بورکها را با فرچه به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید و روی آنها سیاه دانه بپاشید.
روغن سرخکردنی را در تابه ریخته بر روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم بورکها را سرخ کنید.
بورکهای خوشمزه با دستپخت شما آماده سرو کردن است. با سس اختصاصی فرشکیت میل نمایید. نوش جان!