بورک گوشت (مواد رو‌به‌طبخ)

با گوشت مغز ران گوساله و خمیر یوفکا

توضیحات

بورک گوشت یکی از غذاها یا پیش غذاهای معروف کشور ترکیه که در میان ایرانیان نیز طرفداران زیادی دارد.این غذا علاوه بر خوشمزگی با طبع و ذائقه ایرانیان جور در می‌آید.

 

توجه:

تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شده‌است.

برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر به‌کار رفته است.

زمان زیادی برای سرخ کردن این غذا صرف نکنید وگرنه خمیر آن خشک و شکننده میشود.

استفاده از ماست در کنار غذا بسیار لذت‌بخش است.

اطلاعات مورد نیاز
30 دقیقه متوسط
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

پنیر موزارلا
پنیر موزارلا

30 گرم

تخم مرغ
تخم مرغ

2 عدد

خمیر یوفکا
خمیر یوفکا

3 عدد

روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی

60 گرم

سیاه‌دانه
سیاه‌دانه

3 گرم

گوشت طعم‌دار
گوشت طعم‌دار
گوشت مغز ران گوساله، رب گوجه خانگی، قارچ، سیر، پیاز، روغن سرخ‌کردنی، جعفری، نمک

180 گرم

شیر پر چرب
شیر پر چرب

20 گرم

...
مرحله اول

برای درست‌کردن سس شیر، باید 2 قاشق روغن را با شیر و یک تخم‌مرغ‌ در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید.

 

...
مرحله دوم

زرده تخم‌مرغ‌ باقی‌مانده را از سفیده جدا کرده و آن را در یک ظرف ریخته  و مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

 

 

...
مرحله سوم

ورقه‌های خمیر یوفکا را روی تخته یا میز کار پهن کنید و با کمک یک فرچه سطح آن را به سس شیر و تخم مرغ آغشته کنید.

...
مرحله چهارم

مخلوطی از مایه گوشت و پنیر موزارلا را روی خمیر یوفکا بریزید. انتهای خمیر یوفکا را توسط یک فرچه به زرده تخم‌مرغ آغشته کرده و بورک را کامل رول کنید و کناره‌های آن را توسط انگشت بخوبی بفشارید تا دو سر آن بسته شود.

...
مرحله پنجم

روی بورک‌ها را با فرچه به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید و روی آنها سیاه دانه بپاشید.

...
مرحله ششم

روغن سرخ‌کردنی را در تابه ریخته بر روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم بورک‌ها را سرخ کنید.

بورک‌های خوشمزه با دست‌پخت شما آماده سرو کردن است. با سس اختصاصی فرش‌کیت میل نمایید. نوش جان!

دیگران سفارش داده‌اند