پارمیگینا ملانزین (مواد رو‌به‌طبخ)

با سس گوجه اختصاصی، پنیر پارمیزان و موزارلا

توضیحات

به‌عنوان ملکه غذاهای ایتالیایی شناخته می‌شود و جزء معدود غذاهایی است که به‌شکل سنتی در مناطق مختلف این کشور از شمال تا جنوب طبخ می‌شود.

 

ملاحظات و توجهات:

تمامی متریال دریافتی تازه، سالم و با کیفیت هستند. در حد امکان نیز متریال طبیعی، بکر یا ارگانیک نیز برای شما ارسال شده‌است.

برای تهیه تمامی متریال اولیه این غذا نهایت دقت نظر به‌کار رفته است.

این غذا در واقع بادمجان پخته شده با گوجه و پنیر است، پس انتخابی عالی برای گیاه‌خواران خواهد بود. پارمیگینا ملانزین در اصل برای مناطق جنوبی ایتالیا است، ولی امروزه آن را در تمامی نقاط این کشور می‌توانید تهیه کنید. اگر بادمجان دوست ندارید، جالب است بدانید که این غذای پنیری با کدو سبز هم تهیه می‌شود.

این غذا طبعی سرد داشته و بیشتر مناسب وعده غذایی نهار می باشد.

 

اطلاعات مورد نیاز
60 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

پنیر پارمیزان
پنیر پارمیزان

25 گرم

پنیر موزارلا
پنیر موزارلا

4 گرم

تخم مرغ
تخم مرغ

2 عدد

روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی

60 گرم

ریحان
ریحان

10 گرم

سس اختصاصی گوجه
سس اختصاصی گوجه
گوجه، رب‌گوجه‌خانگی، پیاز، روغن‌سرخ‌کردنی، ادویه اختصاصی FreshKit، فلفل سیاه، نم

100 گرم

روغن زیتون بکر
روغن زیتون بکر

20 گرم

...
مرحله اول

بادمجان‌ها را با پوست به ‌اندازه‌های برابر به ضخامت حدود 1 سانتیمتر برش دهید.

...
مرحله چهارم

یک ظرف پهن و به ‌اندازه‌ کافی گود که بتوان در فر گذاشت (قالب مناسب فر) بردارید و کف آن را با روغن زیتون بکر چرب کرده و به باقی‌مانده سس گوجه اختصاصی آغشته کنید. سپس یک لایه منظم، بادمجان بچینید. یک لایه موزارلای ورقه‌‌ای روی آن بگذارید و چند برگ ریحان هم روی آن قرار دهید. و روی آن را به سس تخم‌مرغی آغشته کنید. سپس 2 تا 3 قاشق پنیر پارمیزان روی سس بریزید. به ‌همین‌ شکل لایه‌های بادمجان، سس و پنیرها را تکرار کنید.

 

...
مرحله پنجم

آخرین ‌لایه بادمجان را با سس بدون تخم‌مرغ بپوشانید. ظرف را درون فر (از قبل گرم شده باشد) قرار دهید و بگذارید در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزد.

غذای پارمیگینا ملانزین با دستپخت شما آماده است نوش جان!

 

...
مرحله ششم

دیگران سفارش داده‌اند