فاروج مشوی مرغ

با مرغ سبز و سس جنگلی فرش‌کیت

توضیحات

فاروج مرغ یک غذای جذاب بوده که در آن مرغ باید بر روی زغال پخته شود و کمی هم آبدار باشد. فارج مشوی را با سماق طعم دار می‌کنند و با لیمو می‌خورند. مشوی در کشورهای عربی غذایی کاملاً جا افتاده و پر طرفدار است. اصلیت این غذا را لبنانی می‌دانند.

 

ملاحظات و توجهات:

در صورت سرخ کردن این غذا، همراه با روغن سرخ کردنی از مقداری کره هم استفاده کنید تا مرغ شما در حین اینکه سرخ شده و سوخاری است آبدار هم باشد.

اطلاعات مورد نیاز
45 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

جعفری
جعفری

20 گرم

سس جنگلی
سس جنگلی

75 گرم

کنجد
کنجد

10 گرم

لیموترش
لیموترش

1 عدد

مرغ طعم دار
مرغ طعم دار
مرغ، ادویه اختصاصی فرش کیت ،سماق،آب لیموترش،روغن زیتون بکر، سس سویا،نمک دریا، فلفل سیاه

700 گرم

نان پیتا
نان پیتا

2 عدد

رزماری سبز
رزماری سبز

30 گرم

...
مرحله اول

مرغ طعم‌دار را درون ظرف مخصوص فر قرار داده و رزماری‌ها را روی آنها قرار دهید.

 

...
مرحله دوم

پوست لیمو را روی مرغ رنده کنید. مرغ را به مدت 2 الی 3  دقیقه با شعله پایین و 5 دقیقه با شعله بالا در فر بپزید.

نکته: اگر فر در دسترس ندارید این غذا را میتوانید با حالت کباب کردن و یا حتی سرخ کردن آماده کنید.

 

...
مرحله سوم

پس از آماده شدن فاروج، کمی جعفری ساطوری و کنجد برای تزئیین بر روی آن بریزید.

فاروج مشوی لبنانی با دست‌پخت شما آماده است، همراه با سس جنگلی فرش‌کیت میل کنید. نوش جان!

دیگران سفارش داده‌اند