با مرغ سبز و سس جنگلی فرشکیت
فاروج مرغ یک غذای جذاب بوده که در آن مرغ باید بر روی زغال پخته شود و کمی هم آبدار باشد. فارج مشوی را با سماق طعم دار میکنند و با لیمو میخورند. مشوی در کشورهای عربی غذایی کاملاً جا افتاده و پر طرفدار است. اصلیت این غذا را لبنانی میدانند.
ملاحظات و توجهات:
در صورت سرخ کردن این غذا، همراه با روغن سرخ کردنی از مقداری کره هم استفاده کنید تا مرغ شما در حین اینکه سرخ شده و سوخاری است آبدار هم باشد.
![]() |
![]() |
45 دقیقه | آسان |
20 گرم
75 گرم
10 گرم
1 عدد
700 گرم
2 عدد
ابتدا مرغ طعمدار را درون ظرف مخصوص فر قرار داده و رزماریها را روی آنها قرار دهید.
پوست لیمو را روی مرغ رنده کنید. مرغ را به مدت 45 دقیقه با شعله پایین و 5 دقیقه با شعله بالا در فر بپزید.
نکته: اگر فر در دسترس ندارید این غذا را میتوانید با حالت کباب کردن و یا حتی سرخ کردن آماده کنید.
پس از آماده شدن فاروج، کمی جعفری ساطوری و کنجد برای تزئیین بر روی آن بریزید.
فاروج مشوی لبنانی با دستپخت شما آماده است، همراه با سس جنگلی فرشکیت میل کنید. نوش جان!