با زعفران سالم و ارگانیک و سس اختصاصی
سالاد سیب زمینی یک نسخه سالم برای جایگزین کردن با غذاهای ناسالم و غیر رژیمی است. ماست بافت خوش مزهای که انتظارش را دارید به این سالاد خوشطعم اضافه میکنید و شما میتوانید یک وعده غذای خوب را تجربه کنید.
پس اگر شما هم برای دورهمیها یا یک پیک نیک آرام خانوادگی بهدنبال تهیه غذایی بیدردسر اما مقوی هستید، این غذا را از دست ندهید. مطمئن باشید که این سالاد در لیست موردعلاقههای خانوادهتان قرار میگیرد.
استفاده از ماست پرچرب یا کم چرب در این غذا کاملا سلیقه ای می باشد.
از این غذا می توان در وعده های نهار و شام و یا میان وعده استفاده نمود.
![]() |
![]() |
60 دقیقه | متوسط |
به مقدار لازم
30 گرم
1 عدد
5 گرم
40 گرم
50 گرم
110 گرم
100 گرم
به مقدار لازم
ابتدا فیله مرغ طعمدار را سرخ کنید و سپس آنرا به صورت حبهای خورد کنید. سیبزمینیها را بشویید، پوستکنده و بهصورت نگینی و در اندازه متوسط خورد کنید.
حال تکههای سیبزمینی را داخل یک قابلمه ریخته و روی آنها مقداری آب بریزید، تا جایی که سطح سیب زمینی را بپوشاند. قابلمه را روی گاز قرار دهید و بگذارید بجوشد. در این مرحله هر از گاهی محتوای قابلمه را هم بزنید، هر زمان که فقط سطح سیبزمینی پخت و مغز آن خام بود، وقت آن است که آب را خالی کرده و اجازه دهید خنک شوند. سپس تابه را روی اجاق قرار داده، روغن سرخ کردنی را در آن ریخته و با حرارت نسبتاً بالا سیبزمینیها را سرخ کنید.
در یک ظرف سس سیبزمینی و نیمی از فیلهها را به سیبزمینیها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
تخممرغها را آبپز کرده و در ظرف دیگری پوست آنها را بگیرید. زرده آن را جدا کنید. سفیده تخممرغ را نگینی خورد کرده و سپس خیارشور و پیاز را به همین صورت نگینی خورد کرده و جعفری را ساطوری کنید. حال تمام این مواد خورد شده را به مخلوط سیبزمینی و سس اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. (در صورت تمایل نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید تا سالاد سیبزمینی طعم دلخواه شما را بگیرد.) در نهایت ادویه اختصاصی فرش کیت را بر روی آن بپاشید.
بسته گارنیش(زرشک، سیاه دانه، کنجد) را برای تزئین بر روی سالاد بریزید.سپس ظرف سالاد را در یخچال به مدت 30 دقیقه بگذارید تا پیش از سرو کاملاً خنک شود. حتما روی آن را بپوشانید.
سالاد غذایی سیبزمینی با دستپخت شما آماده سرو کردن است. نوش جان!