خوراک پتاژ گوشت و حبوبات

گوشت مغزران‌گوساله و ادویه اختصاصی فرش‌کیت

توضیحات

پتاژ (Potage) یک نوع سوپ غلیظ و مغذی است که بهتر است در وعده ناهار از آن استفاده شود. در انواع پتاژ، معمولا از موادی همچون آرد، سبوس، خامه ، زرده تخم مرغ، گوشت و پوره‌ی حبوبات و گاهی از دو سه مورد به صورت همزمان، برای غلیظ‌تر شدن سوپ استفاده می‌شود.

خوراک پتاژ گوشت و حبوبات فرش‌ کیت با بهره‌گیری از ادویه‌های اختصاصی فرش‌کیت طعم و مزه هیجان انگیزی به سفره‌های شما می‌آورد.

بجای لوبیا سفید می توانید از حبوبات دیگر هم استفاده کنید.

استفاده این غذا برای تمامی وعده ها مناسب است.

تمامی متریال استفاده شده در این غذا نیز تر و تازه، سالم و باکیفت هستند.

اطلاعات مورد نیاز
45 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز
قابلمه

محتویات سالم و تازه

جعفری
جعفری

20 گرم

زعفران دم کرده
زعفران دم کرده
زعفران، آبجوشیده

به مقدار لازم

سیب زمینی
سیب زمینی

200 گرم

کره
کره

50 گرم

کنجد سفید
کنجد سفید

10 گرم

گوشت طعم‌دار
گوشت طعم‌دار
مغز ران گوساله، پیاز، روغن سرخ کردنی، زردچوبه فلفل سیاه، نمک دریا، ادویه اختصاصی

200 گرم

لوبیا سفید آماده به طبخ
لوبیا سفید آماده به طبخ

200 گرم

هویج
هویج

100 گرم

...
مرحله اول

لوبیا سفید آماده به طبخ را به همراه 3 لیوان آب در قابلمه بریزید. سپس هویج و سیب زمینی را پوست‌گیری کرده و به قابلمه اضافه کنید. به مدت 30 الی 45 دقیقه به قابلمه حرارت دهید.

...
مرحله دوم

بعد از پخته شدن سیب زمینی و هویج، گوشت طعم‌دار را به آن اضافه کرده و همه مواد را بکوبید تا یکدست شوند.

...
مرحله سوم

زعفران دم کرده و کره را به مواد اضافه کنید و بگذارید روی حرارت به مدت 15 دقیقه خوب جا افتاده و یکنواخت شود (غلظت پتاژ کاملا سلیقه‌ای است).

...
مرحله چهارم

هنگام سرو بر روی غذا جعفری ساطوری و کنجد بریزید.

خوراک پتاژ شما آماده‌است. در کنار خانواده از طعم و مزه شگفت انگیز پتاژ لذت ببرید. نوش جان!

دیگران سفارش داده‌اند