ته چین مرغ

با زعفران و برنج سالم و ارگانیک

توضیحات

ته‌چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداول‌تر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود. ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست.

 

ملاحظات و توجهات:

استفاده از ران مرغ برای این غذا انتخابی خوب می باشد.

قابلمه مورد نظرتان را ترجیحاً از تفلون و قابلمه ای که کف ضخیم دارد انتخاب کنید.

استفاده از ماست پرچرب توصیه می‌شود.

اطلاعات مورد نیاز
180 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

تخم مرغ
تخم مرغ

1 عدد

روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی

15 گرم

زرشک
زرشک

10 گرم

زعفران دم کرده
زعفران دم کرده

30 گرم

سینه مرغ طعم‌دار
سینه مرغ طعم‌دار
سینه مرغ بی استخوان، ادویه اختصاصی، پیاز، روغن سرخ کردنی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک دریا

225 گرم

نمک برنج
نمک برنج

50 گرم

سس ته چین
سس ته چین
ماست، شکر، کره

120 گرم

...
مرحله اول

طرز تهیه پلو: برنج را دو بار شسته و سپس در یک قابلمه بریزید. قابلمه را پر از آب ولرم کرده و پس از حل کردن نمک  برنج در آن برنج را اضافه کنید. پس از گذشت 1 ساعت و 30 دقیقه، یک قابلمه دیگر آب بر روی اجاق گذاشته تا جوش بیاید. برنج را آبکش کرده و به قابلمه آب جوش، آن را اضافه نمایید. بگذارید برنج 8 الی 10 دقیقه بجوشد. شعله را کم کرده و برنج را مجدداً آبکش نمایید و مقداری آب ولرم بر روی آن بریزید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. همزمان با طبخ برنج، زرشک ها را شسته و 30 دقیقه در آب خیس کنید و آبکش کرده سپس کنار بگذارید (احتیاجی به سرخ کردن زرشک نیست).

 

...
مرحله دوم

پس از خنک شدن برنج به آن تخم مرغ، سس ته چین، زعفران دم کرده و دو سوم روغن سرخ کردنی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

 

...
مرحله سوم

مرغ طعم دار را به صورت حبه ای خورد کنید.

 

...
مرحله چهارم

ظرف ته چین را با باقیمانده روغن سرخ کردنی، روغن مالی کرده و نیمی از برنج ته چین را در آن بریزید و آن را تخت کنید. سپس مرغ طعم دار را روی آن چیده (مرغ ها یک سانت از دیواره ظرف فاصله داشته باشند) و دو سوم زرشک را روی آن بریزید و مابقی برنج را روی آن ریخته و دوباره سطح آن را تخت کنید.

 

...
مرحله پنجم

در این مرحله درب ظرف را گذاشته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید یا در فر بگذارید. حداقل 45 دقیقه تا یک ساعت به آن زمان دهید.

ته چین با دست پخت شما آماده است. در زمان سرو باقیمانده زرشک را روی ته چین تزئین کنید. نوش جان!

دیگران سفارش داده‌اند