بورک مرغ

با سس و ادویه اختصاصی فرش کیت

توضیحات

بورک مرغ یکی از غذاها یا پیش غذاهای معروف کشور ترکیه که در میان ایرانیان نیز طرفداران زیادی دارد.این غذا علاوه بر خوشمزگی با طبع و ذائقه ایرانیان جور در می‌آید.

 

ملاحظات و توجهات:

زمان زیادی برای سرخ کردن این غذا صرف نکنید وگرنه خمیر آن خشک و شکننده میشود.

استفاده از ماست در کنار غذا بسیار لذت‌بخش است.

با سفارش بسته مواد نیمه آماده بورک مرغ، از آشپزی با متریال تازه، سالم و با کیفیت لذت ببرید.

اطلاعات مورد نیاز
20 دقیقه آسان
وسایل مورد نیاز

محتویات سالم و تازه

پنیر موزارلا
پنیر موزارلا

30 گرم

تخم مرغ
تخم مرغ

2 عدد

خمیر یوفکا
خمیر یوفکا

5 عدد

روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی

60 گرم

سس چیلی (فرش کیت)
سس چیلی (فرش کیت)

به مقدار لازم

سس رمولاد (فرش کیت)
سس رمولاد (فرش کیت)

به مقدار لازم

سیاه‌دانه
سیاه‌دانه

به مقدار لازم

سینه مرغ طعم‌دار
سینه مرغ طعم‌دار
سینه مرغ بدون استخوان، ادویه اختصاصی فرش کیت، رب گوجه خانگی، قارچ، سیر، پیاز، روغن سرخ کردنی،جعفری، نمک دریا، فلفل سیاه، زردچوبه،

180 گرم

مخلوط شیر
مخلوط شیر
شیر پرچرب، روغن سرخ کردنی

30 گرم

...
مرحله اول

زرده دو تخم‌مرغ‌ را از سفیده جدا کرده و آن را در یک ظرف ریخته  و مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

برای درست‌کردن سس شیر، باید مایه شیر و تخم‌مرغ‌های باقیمانده‌ در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید.

 

...
مرحله دوم

ورقه‌های خمیر یوفکا را روی تخته یا میز کار پهن کنید و با کمک یک فرچه سطح آن را به سس شیر  آغشته کنید.

...
مرحله سوم

مخلوطی از سینه مرغ طعم دار و پنیر موزارلا را روی خمیر یوفکا بریزید. انتهای خمیر یوفکا را توسط یک فرچه به زرده تخم‌مرغ آغشته کرده و بورک را کامل رول کنید و کناره‌های آن را توسط انگشت بخوبی بفشارید تا دو سر آن بسته شود.

 

...
مرحله چهارم

مرحله چهارم:
روی بورک‌ها را با فرچه به زرده تخم مرغ آغشته کنید و روی آنها سیاه دانه بپاشید.

 

...
مرحله پنجم

روغن سرخ‌کردنی را در تابه ریخته بر روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم بورک‌ها را سرخ کنید.

بورک‌های خوشمزه با دست‌پخت شما آماده سرو کردن است. با سس اختصاصی فرش‌کیت میل نمایید. نوش جان!

 

دیگران سفارش داده‌اند