خواص خوراکی‌ها

10 ادویه پرکاربرد در جهان

برترین ادویه‌های جهان

ما لیستی از برترین ادویه‌های جهان را تهیه کرده‌ایم که مطمئناً می‌خواهید در آشپزخانه خود نگه دارید!

در ادامه ادویه های خاصی را معرفی می‌کنیم، چون انتخاب صحیح ادویه‌جات در خوش طعم شدن غذاها تأثیر زیادی دارد.

فلفل سیاه

فلفل سیاه به عنوان نقطه مقابل نمک همیشه رایج است، یک ادویه خوش طعم است که در بیشتر غذاهای خوش طعم در مقادیر کم طعم خوبی دارد. دستورالعمل‌های خاصی مانند ماکارونی فلفل لیمو یا مرغ سوخاری وجود دارد که می‌تواند از یک خط تیره سالم بهره‌مند شود.

پودر سیر

حتی اگر تصمیم دارید از سیر تازه به طور منظم استفاده کنید، داشتن پودر سیر در اطراف نیز می‌تواند مفید باشد. این یک روش عالی برای افزودن طعم سریع سیر به یک ظرف است یا می‌توانید از آن برای مخلوط ادویه‌های خود استفاده کنید.

آویشن

آویشن چوبی، لیمویی و ملایم است. این ماده اغلب به عنوان طعم دهنده گوشت و خورشت استفاده می‌شود، اما می‌تواند مقداری سبزیجات نیز به سبزیجات اضافه کند.

دارچین

در حالی که دارچین احتمالاً به عنوان افزودنی غذاهای شیرین یا نان تست صبحانه شما شناخته می‌شود، این ادویه می‌تواند به برخی غذاهای خوش طعم نیز افزودنی عالی باشد. در مقادیر بسیار کمی در فلفل قرمز، سس گوجه فرنگی و سایر محصولات استفاده کنید.

پونه کوهی

هیچ چیز ایتالیایی را مانند اورگانو نمی‌گوید. کمی پونه کوهی خشک به سس گوجه فرنگی شما حال و هوای ایتالیایی واقعی می‌بخشد. همچنین می‌تواند افزودنی تند برای غذاهای یونانی و مکزیکی باشد.

رزماری

رزماری خشک برای آشپزی فرانسوی و مدیترانه‌ای ضروری است. خاکی، چوبی و کاج است. رزماری می‌تواند برای برخی طعم اکتسابی‌باشد، اما به غذاهای شما طعم و مزه یک نوع می‌بخشد که به آنها کمک می‌کند تا از جمعیت متمایز شوند.

فلفل هندی

شکل دیگر فلفل، فلفل کاین یک ضربه مشخص دارد. این ادویه راهی عالی برای افزودن حرارت به هر ظرف است. خواه بال‌های معروف چیلی یا گاومیش خود را بسازید، فلفل دلمه‌ای به شما امکان می‌دهد گرمای دلخواه خود را بدست آورید.

زیره

زیره طعم دودی و خاکی دارد. خواهید دید که این عطر و طعم برای بسیاری از غذاهای قومی از جمله هندی، آفریقایی و آمریکای جنوبی بسیار مناسب است. لمس ملایم زیره می‌تواند ادویه و طعم به غذاهای غیر منتظره مانند تخم مرغ یا گوشت‌های کبابی اضافه کند.

جوز هندی

جوز هندی هم در غذاهای شیرین و هم در غذاهای خوش طعم به خوبی کار می کند. این برای سس‌های بشامل و سایر غذاهای پنیری ضروری است. با این حال، شما احتمالاً اغلب از آن در غذاهای شیرین حاوی دارچین نیز استفاده خواهید کرد.

 فلفل قرمز

در حالی که در مقایسه با سایر ادویه‌های پایه فلفل نسبتاً ملایم است، فلفل پاپریکا گرما و خاکی بودن یک ظرف را به غذا می‌افزاید. خواهید فهمید که نسخه‌های مختلفی وجود دارد، برخی با عطر و طعم دودی یا “گرم” تر از بقیه هستند.

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن