فوت و فن آشپزی

فوت و فن آشپزی برای رسیدن به دستپخت عالی

ترفندهای آشپزی

فوت و فن آشپزی برای رسیدن به دستپخت عالی

رعایت یکسری فوت و فن‌های آشپزی برای پخت و پز برای هر آشپزی لازم است تا بتواند غذایی دلچسب تر و لذیذتر درست کند.

نکاتی که در این مطلب برای شما جمع آوری شده، فوت و فن هایی است که توسط سرآشپزهای معروف و با تجربه از سراسر جهان

جمع آوری شده است.

در این پست از مجله ی فرش کیت یک نگاه اجمالی به فوت و فن هایی که اسرار جمع آوری شده از آشپزهای حرفه ای در سراسر دنیا هستند می پردازیم. 

اسرار جمع آوری شده از آشپزهای حرفه ای

  • به هیچ وجه برای یک مهمان جدید و یا مهمان یک دستور آشپزی جدیدی را تجربه نکنید.
  • آب مرغ و یا آب گوشت پخته شده را که مورد استفاده قرار نمی‌گیرید در فریزر بسته بندی کنید و بعدها در تهیه سوپ، یا خوراک های دیگر استفاده کنید.
  • برای پخت هر چه قدر ماده مورد نظرتان کوچک تر باشد، دمای پختش کمتر می‌شود. مثل تافی های شکلاتی کوچک که با دمای 250 درجه سانتی گراد فقط در چهار دقیقه پخته می‌شود.

  • همیشه باید ادویه‌ها را در جای سرد، تاریک و خشک نگهداری کنید و به هیچ وجه روی قفسه بالای اجاق گاز قرار ندهید. تا عطر و طعم شان در اثر نور و گرما از بین نرود.
  • حتما از یک روز قبل از مهمانی تان وسایل و مواد مورد نیاز آشپزی تان را آماده کنید تا در هنگام پخت و پز، چیزی کم و کسر نداشته باشید.
  • پاستا را همیشه یک دقیقه کم تر از زمان پختی که لازم است بپزید و بقیه پخت آن را با سسش ادامه دهید.


  • مرغ را فقط داخل آب نمک بخوابانید و این طعم بی نظیر را حتما امتحان کنید.
  • برای از بین بردن سیر، دستانتان را به مدت 30 ثانیه به یکی از ظروف استیلی آشپزخانه بمالید، سپس آن ها را بشویید تا کاملا بوی سیر  بین برود.
  • اگر در هنگام سرخ کردن غذا به روغن بیشتری احتیاج شد، مقداری روغن، از لبه های تابه داخل آن بریزید تا روغن زودتر داغ شود.

  • هر وقت که خواستید چیزی را زیادتر سرخ کنید، آن را با یک انبر دسته بلند به مدت پنج ثانیه داخل روغن داغ داخل تابه نگه دارید تا با این کار شکل ظاهری غذا از بین نرود و نیز به کف تابه یا به غذاهای دیگر نچسبد.
  • اگر مقداری ماست چکیده را با نیمی از مقدار سس مایونز ترکیب کنید، سس خوشمزه تر و غنی تری خواهید داشت.
  • وقتی می‌خواهید سبزی ها را خرد کنید، کمی نمک روی آن بپاشید تا سبزی ها به اطراف پراکنده نشوند.


  • هنگامی که می‌خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید، سس مایونز را روی همه قسمت‌های نان ساندویچی بمالید. به عبارتی باید هر لقمه از ساندویچ حاوی سس باشد.
  • نمک و ادویه های مورد نظر روی گوشت قرمز و گوشت ماهی را همیشه به طور یکنواخت روی همه جای آن بریزید و طعم دار کنید.
  • همیشه در هنگام استفاده از کره و تخم مرغ در پخت و پز، آنها را یک شبانه روز قبل از استفاده، از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.

  • برای اینکه مطمئن شوید طعم کوفته یا کوکویی را که درست می‌کنید، مناسب و باب دلتان شده، مقداری از آن را در یک تابه کوچک بپزید و بچشید.
  • به جای کباب کردن مرغ، چند عدد پیاز را به صورت تکه‌های بزرگ خرد کنید و داخل یک تابه یا قابلمه با مقداری روغن قرار دهید،  بعد مرغ را روی آن‌ها بگذارید تا مرغ با جذب آب پیاز طعم دارتر شود. بعد از اینکه مرغ سرخ شد آن را از داخل قابلمه خارج کنید و با مقدار آب مرغی که ته قابلمه باقی ماند یک سس خوشمزه همراه با مرغ سرو کنید.
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن