فوت و فن آشپزی

فوت و فن ها و اسرار آشپزی

 در مورد اسرار آشپزی چه می‌دانید؟

آشپزی به معنای یک هنر ظریف، به معنای شیوه پخت و پزی که فرانسویان آن را «آشپزی عالی» می‌نامند، در بیشتر جوامع نخست در دربار پادشاهان و خانه‌های اشراف پرورانده شده و سپس در لایه‌های پایین‌ تر جامعه گسترش یافته است. در عصر ما رستوران‌ها و هتل‌های بزرگ و گران جای آن دربار‌ها و خانه‌ها را گرفته‌اند؛ ولی گسترش آشپزی عالی در خانه‌های مردم عادی هیشه حدی دارد و تفاوت میان «آشپزی عالی» و «آشپزی عادی» کمابیش سر جای خود باقی می‌ماند. این تفاوت تنها در گرانی و ارزانی یا زیادی و کمی مواد غذایی نیست، بلکه در شیوه پخت هم هست.

در این پست از مجله‌ی فرش کیت در مورد فوت و فن‌ها و اسرار آشپزی صحبت می‌کنیم.تا انتهای این پست جذاب با ما همراه باشید.

  • زمانی که می‌خواهید دانه های ذرت را از بلال پخته شده جدا کنید، با پشت چاقو، دوباره روی قسمت‌های بدون دانه بلال بکشید تا شیر باقیمانده درآن خارج شود و ازطعم بی نظیرش در غذایتان استفاده کنید.
  • همیشه قبل از پخت و آماده سازی هر غذایی دستور پخت آن را به دقت بخوانید.
  • برای تهیه یک غذا به راحتی می‌توانید مواد لازم آن‌ها را با مواد ساده تری جایگزین کنید. مثلا بجای نعنا از آویشن استفاده کنید.هیچ وقت در مهمانی های بزرگ سس را روی سالادتان نریزید. آن را کنار سالادتان قرار دهید تا میهمانان به میل و ذائقه خودشان آن را روی سالادشان بریزند.
  • زمانی که می‌خواهید سیر را له کنید آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با پشت چاقو آن را له کنید تا وسایلاتان بوی سیر نگیرد.
  • احتیاجی نیست برای آشپزی کردن حتما درباره اش کتاب بخوانید. فقط کافیست غذا زیاد بپزید تا تجربه لازم را بدست بیاورید.
  • مزه دار کردن گوشت با مرکباتی مثل آب لیمو و نارنج باعث می‌شود که آنها کاملا ترد و خوشمزه شوند.

  • برای درست کردن سس سالاد، نمک را با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید و بعد سرکه را اضافه کنید تا سس شما ترد بماند.
  • بعد از آبکشی پاستا، تا زمانی که داغ هستند، مقداری پنیز پارمسان رنده شده را به همراه سس مورد نظرتان روی آن بریزید تا سس به پاستایتان بچسبد و طعم دلچسب تری پیدا کند.
  • برای اینکه سبزیجاتتان بعد از پخت تغییر رنگ ندهد بعد از اینکه آنها را از آب داغ بیرون آوردید، داخل آب یخ فرو کنید.
  • اگر ریحان تازه را داخل آب قرار دهید، سرحال تر و در مدت زمان بیشتری در خانه می ماند.
  • حتما قبل از سرو غذا آن را بچشید تا از میزان نمک، فلفل و یا ترشی غذایتان مطمئن شوید.

  • ماهی را خیلی ساده طعم دار کنید و وقتی آن را سرخ کردید، مقداری لیموی تازه روی آن بریزید و سرو کنید.
  • هنگامی که می‌خواهید گل کلم بپزید، وگل کلم ها همچنان سفید باقی بماند، مقداری شیر و نمک به آب آن اضافه کنید و بعد از پخت بلافاصله داخل آب یخ فرو کنید.
  • هنگامی که می‌خواهید به خرید بروید موادی را که خوب به نظر می رسند و دوست دارید تهیه کنید.
  • برای درست کردن کباب، گوشت آن را از یک ساعت قبل از فریزر بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.
  • یکی از اساسی‌ترین نکات آشپزی این است که همیشه چیزی را که می‌خواهید بپزید، اندازه بگیرید. بخصوص خمیر کیک و شیرینی را.
  • یک ساعت قبل از پختن مرغ، روی و داخل مرغ را با نمک فراوان بمالید و بعد با دقت آن را خشک کنید و کباب کنید. این کار، به برشته شدن پوست مرغ و طعم خوب آن را بعد از پخت کمک می کند.
  • انواع گوشت و سبزیجات را هم مانند کیک و شیرینی با خلال دندان تست کنید تا از پخت غذا مطمئن باشید.
برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن